Imatges
El temps no es pot tocar. La física diu que el temps i l’espai són variables dependents, però aïllades una de l’altre. Tot i així, hi ha indrets on el temps és pot veure i tocar. Espais on el pas dels anys s’han anat superposant en sediments d’història, i on es mesclen els uns amb els altres en una convivència màgica.

La guerra civil ha pertorbat vides i espais. Les persones i la història han patit revolucions a tots nivells que han canviat el seu present i per sempre el nostre futur. Quan trepitgem espais bèl·lics, només podem imaginar un petit esbós del que realment ha comportat en el dia a dia de les nostres vides.

La vida s’escola per on pot fluir. Persones que coneixem i espais que compartim, tenen un esperit vital que percebem però que sovint no coneixem, tot i mantenir intacte la seva essència.

El que avui considerem pintades d’adolescents rebels, són expressions artístiques dels joves del nostre temps. La història necessita sedimentar-se per poder valorar-se amb perspectiva.

Un espai oblidat, és realment un espai ple de vivències i records. Quan un espai mor, realment torna a néixer. Tot canvia i tot torna a ser el mateix. Un punt i final, sovint significa un punt i seguit en la història.

Contacte

Jordi Busquets - busquets.jordi [at] gmail.com