13 diciembre, 2010

Presentació del documental al Boca Nord

Després de molts mesos de producció, el passat dissabte 11 de desembre de 2010 es va realitzar la pre-estrena del documental "Los cañones. Els antiaeris del Carmel" en l'espai jove Boca Nord.

L'esdeveniment va ser tot un èxit. Hi van assistir els veïns del barri i els protagonistes del documental que l'han fet realitat. També alguns amics i amants del Carmel i dels antiaeris es van apropar per conèixer una mica més la història d'aquest màgic indret.

Les primeres reaccions del documental han sigut molt positives i de valor, considerant que la majoria provenen dels propis protagonistes que a través de les seves vivències i records, ens expliquen en primera persona la història del cim del turó de la Rovira.

Agrair de nou la participació i assistència de tots, i la sempre bona actuació de l'espai jove Boca Nord recolzant les diferents iniciatives del barri. Ara només queda esperar l'emissió del documental en el programa Taller del Canal 33 per donar a conèixer part de la història oblidada del Carmel.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

son preciosos els bunkers♥

Kt dijo...

Subí la primera vez de noche, con dos amigos y una guitarra. Inolvidable.

Publicar un comentario

Contacte

Jordi Busquets - busquets.jordi [at] gmail.com